info@tosunadvocatuur.nl
+31681411874

Tarieven

TARIEVEN

Het eerste intakegesprek bij Tosun advocatuur is vrijblijvend en altijd gratis. Tosun advocatuur staat minderjarigen in strafzaken kosteloos bij. Ook gedetineerden kunnen rekenen op kosteloos rechtsbijstand van Tosun advocatuur. Voor overige gevallen is gesubsidieerde rechtsbijstand, vast tarief of bijstand op basis van uurtarief mogelijk.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Tosun advocatuur staat voor rechtsbijstand voor eenieder. Ook indien u geen of een laag inkomen heeft kunt u een beroep doen op Tosun advocatuur. Tosun advocatuur verleent immers ook bijstand op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. U kunt te allen tijde contact opnemen of u hiervoor in aanmerking komt. Ook kunt u voor de voorwaarden kijken op de website van de Raad voor Rechtsbijstand: https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen

Vast tarief

Indien u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand kan een vast tarief worden afgesproken voor bijstand in de gehele procedure. Deze kosten verschillen per zaak en zijn afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden.

Uurtarief

Tosun advocatuur verleent ook bijstand op basis van uurtarief. Afhankelijk van uw zaak en de te verrichten werkzaamheden verschilt het uurtarief tussen €120 en €250,-.

Neem gerust contact op om de kosten van uw zaak te bespreken. Er is altijd een mogelijkheid die bij u past.