info@tosunadvocatuur.nl
+31681411874

Over ons

Mr. Feride Tosun is gekozen tot één van de beste strafrechtadvocaten in de jaren 2016 en 2017. Mr. Tosun is een ervaren en deskundige advocaat die uitsluitend strafzaken behandelt. Mr. Tosun heeft reeds honderden strafzaken behandeld met een bovengemiddeld hoog vrijspraak percentage. De strafzaken die mr. Tosun behandelt variëren tussen spraakmakende mega strafzaken met media-aandacht en eenvoudige strafzaken. 

Mr. Tosun is in 2012 afgestudeerd in Nederlands recht, met als specialisatie strafrecht. Mr. Tosun heeft haar scriptie over de ontnemingsmaatregel geschreven en later haar kennis in de praktijk uitgebreid. Mr. Tosun staat thans met veel succes cliënten bij in ontnemingszaken. 

De interesse in het strafrecht en de advocatuur was bij mr. Tosun al op jonge leeftijd gewekt. Zo heeft mr. Tosun tijdens haar studie gewerkt bij een strafrechtkantoor en als student-docent materieel strafrecht gewerkt aan de Vrije Universiteit. Na haar studie is mr. Tosun werkzaam geweest als klachtencoördinator bij de Politie Amsterdam en vervolgens als juridisch medewerker en advocaat bij Alpha Advocaten. Mr. Tosun is sinds 1 februari 2013 werkzaam als advocaat.

Mr. Tosun was in 2019 te zien op Net5 in de reality-documentaire Misdaad Advocaten. Tevens heeft mr. Tosun in 2020 de Viva400 award gewonnen in de categorie business & creatie en verscheen als unieke rolmodel in het boek Selfmade Guide van Emilie Sobels.

 

Strafrechtadvocaat Fatih Tufan Sakrak is in 2021 afgestudeerd voor zijn Master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit. Tijdens zijn master heeft mr. Sakrak stage gelopen bij Tosun Advocatuur. Vanaf augustus 2022 is de heer Sakrak werkzaam als strafrechtadvocaat bij Tosun Advocatuur.

De heer Fatih Tufan Sakrak is bereikbaar op 0627850943 en per e-mail via sakrak@tosunadvocatuur.nl